Lokaal Dienstencentrum Houtmere
Openingstijden


Burelen:

maandag tot vrijdag: 9.00 - 12.00 u.

namiddag op afspraak

Cafetaria:

alle dagen:             12.00 - 17.45 u.
zaterdag gesloten

Lokaal dienstencentrum Houtmere

Wij heten alle gebruikers en bezoekers van harte welkom in het lokaal dienstencentrum Houtmere!

Het lokaal dienstencentrum Houtmere is stilaan een begrip geworden in de gemeente Zwijndrecht en is inmiddels uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats voor alle inwoners uit de gemeente en omstreken. 

In het dienstencentrum kunt u alle dagen (behalve zaterdag) terecht voor een warme maaltijd. Deze bestaat uit soep, hoofdgerecht (vis/vlees, aardappelen en groenten),  en gratis plat water bij de maaltijd voor slechts 5,50 euro. Er is steeds keuze uit 2 menu's.
De menu vindt u terug in de inkomhal van het dienstencentrum of op deze website.

Maar, u kunt in het dienstencentrum ook terecht voor een gezellige babbel bij een drankje of een knabbeltje.
Onze ijscoupes, pannenkoeken en appelstrüdel zijn zeker een aanrader!

En er is nog meer dan dat! Elk jaar wordt een volledig activiteitenprogramma uitgewerkt. Ontspanning, vorming, beweging, informatie en dienstverlening vormen hierbij de sleutelwoorden. Enkele toppers zijn de bingo-en kaartnamiddagen, onze BBQ, de shownamiddag met travestie-acts enz.

 Wenst u graag op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Dit kan! Als u uw contactgegevens aan ons bezorgt,    
 brengen wij u telkens op de hoogte van onze nieuwste activiteiten.

 

 

HET TEAM

De centrumleider

Berenice De Gendt is de verantwoordelijke van het lokaal dienstencentrum Houtmere. Je kan steeds bij haar terecht met alle vragen of problemen.

Wij vragen wel dat je op voorhand een afspraak maakt. Zij is tijdens de kantooruren te bereiken in het lokaal Dienstencentrum Houtmere.

 

Maatschappelijk assistente

Marleen Crauwels is als maatschappelijk assistente werkzaam in het lokaal dienstencentrum Houtmere. Ze is de verantwoordelijke van de serviceflats.

Je kan bij haar terecht voor alles wat met de serviceflats te maken heeft of voor algemene informatie rond dienstverlening.

  

Administratief medewerker

Jessica Borgt is werkzaam als administratief medewerker.

Je kan haar vinden aan de balie van het lokaal dienstencentrum Houtmere.

Zij helpt je onder meer  bij het maken van  afspraken met kapper en pedicure en zij kan je wegwijs maken in het lokaal dienstencentrum.

  

Personeel cafetaria en onderhoud

De bediening in de cafetaria en het onderhoud van het lokaal dienstencentrum wordt verzorgd door een team van vaste medewerkers.

Deze mensen verzorgen ook de kaart- en bingonamiddagen. Een kern van vaste vrijwilligers staat in voor de begeleiding van het vormings- en vrijetijdsprogramma, de petanqueclub en de kaartwedstrijden.

relevante info